A Press&PR Kft-t négy újságíró-szerkesztő alapította 2020 januárjában. Valamennyien a Kisalföld című napilapnál szereztek szakmai tudást és évtizedes tapasztalatot azt megelőzően. Laczó Balázs (újságíró), Sudár Ágnes (újságíró) és Sudár Éva (szerkesztő-designer) 1997 óta dolgozott Magyarország akkor legnagyobb példányszámú, nyomtatott közéleti napilapjánál; Cséfalvay Attila előbb külsősként, majd belsős munkatársként csatlakozott – 2002-től kezdődőden – a győri szerkesztőségi csapathoz.

A pályán töltött évek széles kapcsolati hálót, tudást és tapasztalatot adtak mindnyájunknak, s mivel a napilapos munka megkövetelte az újságíróktól, hogy számos témában és területen otthonosan mozogjunk, így a frissen induló Press&PR Kft. is az elejétől több területen be tudott mutatkozni, munkánkkal bizonyíthattuk tudásunkat.

A napilapos munkák (cikkek írása) mellett a havilapként megjelenő Petz Magazint írta-szerkesztette a négyfős csapat (H. Baranyai Edina fotóriporterrel kiegészülve), s mert a mai világ egyre erősebben koncentrál az online-megjelenésekre, így ezen a felületen is számos írásunk megjelent. Az egészségügy mellett közéleti és gazdasági témákban is publikáltunk.

A képi megjelenítés (design) megkerülhetetlen ezen a területen – a Press&PR Kft. szórólapok és óriásplakátok mellett, cégek arculatának frissítésében – új logók készítésében – is szerepet vállalt.

Öt könyv született (Somodi Gézával közösen) rövid idő leforgása alatt, s mindegyikre büszkén tekintünk.

Sorrendben:
Sírig elkísér a Jószív (2020 nyara): a győri temetkezés száz évét foglalja össze.

15 év, 45 Prima díjas ember (2020. október): az interjúkötet a Prima díj tizenöt éves évfordulójára született, a negyvenöt díjazott szólal meg benne.

Covid harcunk (2020. december): a Petz-kórház dolgozói számára foglalja össze 176 oldalon keresztül a mögöttük hagyott év legfontosabb történéseit.

Ezt a cselt már ismerem (2021 tavasza): az ETO-legenda, Keglovich László életéről, történeteiből született.

Ez már a mi ötven évünk (2021 nyara): A 750 éves Győr utolsó ötven évét tárja az olvasó elé.

A könyvekkel, az arculati munkákkal új vizekre eveztünk, de jó volt látni, s a megrendelői visszajelzésekből is megtapasztalni, hogy hittek a „hajónk” erejében és megbízhatóságában, a képzeletbeli kikötőben pedig gond nélkül lehorgonyozhattunk.

Bízzanak Önök is bennünk, Bízd ránk az ötletedet, s mi azt garantáljuk, hogy határidőre, pontosan, s ahogy mondani szokás: kötve-fűzve elkészítjük a kiadványodat.

Önnek, Neked nincs más dolgod, mint kézbe venni azt, s megerősíteni velünk együtt, hogy az ötletek azért születnek, hogy valóra váljanak. A napilapok is így születnek.

A PRESS&PR CSAPATA